Fora Brystoperation BFO på Aleris i Aalborgflag

0 visninger

1 svar

 • Avatar of AB-87
  0
  1

  BFO på Aleris i Aalborg

  26. august

  Hej,

  Jeg er ny herinde og skal til min forundersøgelse på Aleris i Aalborg hos Marie Louise Skærlund Christensen. Jeg kunne godt tænke mig at høre om andres oplevelser om klinikken og evt kirugen. På forhånd tak?

  Avatar of Pernulle26
  5
  23
  27. august

  @AB-87 skrev:

  Hej,

  Jeg er ny herinde og skal til min forundersøgelse på Aleris i Aalborg hos Marie Louise Skærlund Christensen. Jeg kunne godt tænke mig at høre om andres oplevelser om klinikken og evt kirugen. På forhånd tak?

  Jeg ved min mor fik lavet en BFO efter amning af to børn, og hun fik vidst 450ml i, og nu er hun en E skål, mener jeg 🙂  Hun er meget glad for det, og rigtig glad for resultatet. Dog er det 10 år siden, så jeg ved ikke hvilken kirurg hun fik sig.


  26 år, 159 cm, 65 kg
  Operationsdato: 7. 9. 2020
  Sted: AK Nygart
  Str: 340 ml/ Motiva Ergonomix Demi

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.