Fora Brystoperation BFO og microblading?flag

0 visninger

1 svar

 • Avatar of Christensen94
  0
  1

  BFO og microblading?

  5. juli

  Hej piger,

  Jeg har længe været medlem af siden og løbende læst tråde med og ift. brystforstørrende operationer og nu er tiden endelig inde til jeg selv skal have lavet mine bryster den 06/08. Jeg glæder mig helt vildt meget til det, men jeg har lige et par spørgsmål jeg håber i kan svarer mig på.

  1. Kan man få microbladed sine øjenbryn inden operationen?
  2. Hvad er godt at vide inden operationen og hvad skal man være opmærksom på både før og efter?
  3. Hvad ville I ønske i vidste inden i fik jeres operation?
  4. Er der andet man skal vide?

  Jeg håber, at der er nogle der vil svarer mig på mine spørgsmål, I må alle have en dejlig dag 🙂


  FU den 01/07 - 2020 hos Amalieklinikken
  Operation den 06/08 - 2020, 375 ml HP, hos Amalieklinikken ved Jens Jørgen
  Avatar of CirkelineogFrederik
  6
  49

  Hej

  Prøv at kigge i juni/ juli gruppen – der finder du mange svar. Jeg fik lavet microblading 3-4 dage inden. Det var jeg glad for. Du kan sagtens få det lavet dagen før. Husk at vaske hår inden. Så passer det med at du ikke må gå i bad efter operation og at du ikke må få vand på brynene de første 3-4 dage efter.

  🙂


  47 år, 172 cm, 58 kg
  2 børn
  Operationsdato: 2.7.2020
  Sted: Roskilde Privathospital
  Str: 475 ml/ Medium High profile Mentor

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.