Fora Brystoperation BFO (m/u løft) og rygningflag

75 visninger

2 svar

 • Avatar of Anonym2
  0
  1

  BFO (m/u løft) og rygning

  4. January

  Åh piger, fortæl mig om jeres BFO erfaringer,  for de af jer som har røget op til, eller kender nogen der har. Hvor meget I har røget, operationens forløb og efterfølgende.

  Behøver ikke kommentarer om det er dumt mm, for der ved jeg udemærket. Men sagen er, at der kun er lidt over en uge til, og jeg har ikke kunne lade vær 😞

  Avatar of mibsc
  7
  21
  8. January

  Hej Anonym20,

  Jeg ryger ikke selv, men vil stærkt anbefale dig at prøve at lade være den sidste uge op til… det giver desværre rigtig dårlig sårheling og derved brede ar.

  Held og lykke med operationen.

  Avatar of Charlotte86
  1
  9
  9. January

  Hej

  jeg tør godt svare.  Jeg ryger omkring 10-12 om dagen. Jeg trappede så ned til 4 om dagen 3 dage før min bfo. Og det holdte jeg os på Ca en uge efter. Så faldt jeg i igen. Har ikke nogle grimme eller store ar. Jeg har været til 6 mdrs kontrol i mandags, hvor jeg fik afvide at jeg havde nogle flotte ar og det hele var som det skulle være . Ved godt at de fraråder at ryge inden og efter. Det er sku svært at holde helt.

  Alle reagere jo forskelligt, jeg har bare været heldig. Nogle kan os være uheldigt.

  Held og lykke med din bfo 😄👍

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.