Fora Brystoperation BFO medium eller high profile? Hjælp!flag

54 visninger

2 svar

 • Avatar of sofiehu
  0
  11

  BFO medium eller high profile? Hjælp!

  13. February

  Hej piger!

  Jeg har brug for hjælp. Jeg skal have en BFO om en måneds tid og skal have 250 ml i, med runde implantater. Jeg er dog virkelig i tvivl om jeg skal vælge medium eller high profile! Jeg vil gerne have et par flotte bryster, men samtidig må de ikke se alt for fake ud. Min tanke er, at når jeg ikke skal have mere end 250 ml i, vil de måske ikke komme til at se mega fake ud med HP – men hvad tror i?? 🙂

  Hvis nogle derude har fået mellem 2-300 ml i, må i meget gerne ligge et billede ind hvis I har lyst! Synes  ikke jeg kan finde så mange eksempler i den størrelse.

  Håber I vil hjælpe – se evt. billedet 🙂

   

  IMG_0402

  Log ind for at se 1 billede

  Avatar of 1991
  3
  65
  14. February

  Jeg har ikke fået lavet mine selv endnu, men ud fra dit udgangspunkt og ønske med ikke at ville se for fake ud, og med det forholdsvise lave antal ml, ville jeg foreslå HP, så du stadig kan se, at du har fået noget mere fylde.

   

  Har du ikke været til FU endnu og prøvet de forskellige størrelser? 🙂

   

  Knus


  ☆☆BFO☆☆
  FU: 03.03.17
  Opereres d. 30.03.17
  450 ml. HP u/m
  Citadell i Sverige af Jörg
  Avatar of dec16
  0
  22
  25. February

  Hej:-)

  Se evt. mine billeder på billeder af dråbeformede – de er 215 i størrelsen og er medium profile:-)

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.
Spar op til 50 % på plastikkirurgi

Sidste år hjalp vi over 80.000 danskere med at finde deres klinik.

email
Tjek din mail!

Kig i din indbakke efter en mail fra os. Klik på linket i mailen for at færdiggøre tilmeldingen. Modtager du ikke noget?

Tip! Følg os også på facebook eller insta for at få endnu flere eksklusive tilbud

Gå ikke glip af eksklusive tilbud!

Følg os på facebook eller insta og få adgang til helt unikke deals, på fx Botox, Fillers og Laserbehandling.