Fora Brystoperation Bfo + løft – meget asymmetriske brysterflag

12 visninger

3 svar

 • Avatar of Spns
  1
  2

  Bfo + løft - meget asymmetriske bryster

  May 2019

  Jeg har endelig fået taget mod til mig og bestilt tid til en FU hos Peter Cosmos d 31/5-19.

  Jeg har meget asymmestriske bryster efter at have ammet 1 barn. Det ene er lille og hænger og det andet er stort,bredt og meget langt + det nederste af areola er forsvundet (fadet ud)

  Så jeg er meget spændt på at finde ud af hvad der er muligt at gøre i min situation,jeg har ikke kunne finde nogle billeder der ligner mine..

  Jeg gætter på jeg skal have lavet et stort brystløft,have runde implantater (pga manglende fylde og fordi det ene er så bredt..?)og have lavet areola mindre og flyttet.

  Jeg har ventet på at mit barn skulle blive større og dermed mere selvhjulpen,da jeg er alene og frygter den første måned eller 2. Mit barn er 3 1/2 år.

  Er der nogle der har haft samme problematikker som vil dele deres erfaringer med mig?

  Jeg har læst og læst herinde,og det virker til at de fleste tager til FU og har en ret klar ide om hvad de går efter.. Jeg føler mig slet ikke godt nok forberedt for jeg aner ikke hvad jeg kan tillade mig at drømme om. Jeg frygter at jeg ikke kan opnå et ret pænt resultat med mit udgangs punkt.

  Jeg syns også det er rigtig svært at tage stilling til hvad størrelse jeg gerne vil have. For når jeg kigger på før/efter billeder,syns jeg det er vanskeligt at forestille sig dem på en selv. Jeg er ikke så stor 160 cm og 52 kg havde en fyldig D skål før barn.

  • Dette emne blev ændret 1 år af Avatar of Spns Spns.
  • Dette emne blev ændret 1 år af Avatar of Spns Spns.
  Avatar of Havenissen
  0
  2
  Jun 2019

  Hvordan gik det til FU?  Står lidt med samme problematik iforhold til forskellige størrelser!

  Avatar of Spns
  1
  2
  Jun 2019

  Det gik over al forventning😊 Jeg fik et virkelig godt indtryk af Peter Cosmos,han er rigtig rar.

  Han spurgte hvad jeg ønskede og det var jeg jo i tvivl om så jeg viste ham et billed af hvordan mine bryster havde set ud før jeg fik barn. Og forklarede at der skulle tillægges lidt mere fylde foroven. Jeg havde ret runde bryster.

  Jeg fik bekræftet at jeg har meget asymmetriske bryster,det højre 500ml og det venstre 350 ml. Med et hæng på 8 cm (højre) og 5 cm ( venstre). Og brystvorterne 25 cm – Hvor de burde sidde 20 cm.

  Hans plan er at fjerne en del fra begge (nederst,så de ikke begynder at hænge igen) og lægge motiva (runde) på 400 ml ind. Og flytte og gøre brystvorterne mindre. Og forklarede at jeg vil skulle bruge elastikken 1 uge og derefter selv vurdere om jeg vil fortsætte med at bruge den for at opnå et dråbeformet resultat eller stoppe med elastikken og bevare fylden foroven.

  Han sagde at det ikke var noget problem at opnå et flot resultat.Viste ham et billed jeg havde fundet herinde af nogle pæne bryster og spurgte om de ville komme til at ligne dem og være nogenlunde samme str og det ville de.

  Han sluttede af med at sige at det var en spændende opgave og jeg var super lettet over at det kan lade sig gøre.

  Det føltes så rigtigt at jeg har booket operationsdatoen🤗

  Avatar of Maj1
  0
  1
  26. december

  Hvordan er operationen gået? Er du glad for resultatet? Vil du evt vise billeder? 😊

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.