Fora Brystoperation BFO af Frants Grymer.flag

0 visninger

0 svar

 • Avatar of Pilgren
  1
  4

  BFO af Frants Grymer.

  7. september

  Jeg skal d.4/11 til FU hos Frants Grymer på Hamlet i Aarhus. Jeg har søgt på Frants Grymer, men jeg synes ikke jeg kan finde så mange erfaringer eller billeder fra nyere tid. Er der nogen herinde, der vil dele erfaringer og eller billeder? Jeg er 172 cm. Og vejer 61 kg. Jeg har ammet i 3.5 år i alt, og jeg er spændt på, om der skal kombineres med lille brystløft. Jeg tænker selv et sted mellem 250-350 ml., da de på ingen måde må blive for store. Er fuldstændig i vildrede mht. runde eller anatomiske, men tænker han er den bedste til at vejlede omkring både størrelse og form. Mon nogle har input?

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.