Fora Brystoperation BFO 300cc moderat eller 325cc moderat+???flag

19 visninger

0 svar

 • Avatar of maria2521993
  0
  1

  BFO 300cc moderat eller 325cc moderat+???

  13. March

  Jeg skal om to uger have lavet en BFO, men jeg er simpelthen sådan i tvivl om hvilket implantat jeg skal vælge. Resultatet skal helst være naturligt, men der skal også være fylde. Jeg er en 70B nu og vil egentlig gerne i en 70D, men ved ikke om det er realistisk med 300cc/325cc implantat. Men, det korte af det lange – ville i vælge moderat plus profil eller moderat profil? Og andre der har fået lagt implantat i i disse størrelser på omkring 1.63-1.68 høj og vejer mellem 56-64 kg.?

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.