Fora Brystoperation BFO 200-250 mlflag

67 visninger

4 svar

 • Avatar of Vickie1980
  0
  1

  BFO 200-250 ml

  Jan 2019

  Hej , jeg sørger billeder erfaringer/billeder  fra nogen der har fået lavet bfo og maks fået 250 ml ind under musklen .

  Avatar of An81
  1
  2
  Feb 2019

  Hej vickie1980

  jeg har lige fået lavet BFO i går. Har fået 245ml dråbeformede implentater i hvert bryst. Er en meget slank kvinde på 163 cm høj og 48 kg og mit eget bryst havde godt 75 ml fylde.  Så jeg er gået efter et naturligt look.

  Jeg ville gerne vise dig billeder, men det er nok lidt for tideligt at få et retvisende indtryk af dem. De er stadig hævet og jeg skal have en mamastrop på foroven for at presse dem nedad.

  Kirugen ville gerne have givet mig 280ml, men jeg vil ikke have dem så store. Efter operationen sagde han er det var det rigtige valg til mig. Skal godt nok lige venne mig til dem, men det hjælper nok når de falder på plads .

  Har du været til forundersøgelse og prøvet implentater?

  Avatar of My
  0
  3
  19. september

  Er det muligt at se et foto nu af de dråbeformede 245 ml ? På forhånd tak

  Avatar of Frejahh
  5
  29
  20. september

  Jeg har fået 275 ml. Jeg havde stort set intet bryst selv. Jeg er ret spinkel også. Jeg ville ønske jeg havde valgt større. Det kunne jeg sagtens have båret. Men var meget nervøs for, om det blev for stort, falsk og vulgært at se på. Så hellere for lidt end for meget i min optik. Kan ligge et billede ud her. De er efter min mening MEGET naturlige 🙂

  Log ind for at se 1 billede

  Avatar of Frejahh
  5
  29
  20. september

  De er forresten runde i medium+ profil

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.