Fora Brystoperation BFO 12 dage siden – falder brysterne med tiden mere ud til sider?flag

9 visninger

0 svar

 • Avatar of Sachi
  0
  1

  BFO 12 dage siden - falder brysterne med tiden mere ud til sider?

  Aug 2019

  Fik 250 ml moderate plus profiler i for 12 dage siden.

  Ved at man ikke kam regne med udseendet endnu, men min bekymring går på, at jeg synes de flugter for meget med min krop i siderne. Jeg er bred om hoften og sagde til kirurgen, at jeg ønskede lidt bredde udad mod siden – så bryst og hofte mål synes mere udlignet…

  I takt med brysterne “falder lidt ned” vil de så også søge en smule udad???

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.