Fora Hårpleje og styling Bedste frisør Kbh/omegn?flag

591 visninger

1 svar

 • Avatar of Miss Lulu
  107
  862

  Bedste frisør Kbh/omegn?

  Sep 2014

  Hej piger.

  Jeg leder efter en rigtig god og dygtig frisør i Kbh/omegn.

  Det er mange år siden jeg har været hos en ‘rigtig’ frisør. Jeg har haft extensions i de sidste … jeg ved ikke, ihvertfald 5 år. Mit eget hår er 10-15-20 cm i forskellige længder, men ret smadret af farve/affarve, glattejern og extensions 🙁 Senest har mine extensions rykket en stor tot af mit eget hår af og nu er jeg sgu bare lidt træt af det og overvejer at få taget dem ud, så mit eget hår, forhåbentlig, kan få fred og blive langt.

  Men jeg kender ingen frisører, da det er så længe siden. Tænker, at jeg nok både skal klippes og farves.

  Jeg har overvejet Gun-Britt i Kbh, rigtig dyr, men har til gengæld hørt hun skulle være super god.

  Nogen forslag? Også gerne erfaringer, hvis nogen har været hos fx Gun-Britt.

  Avatar of Stina Larsen
  0
  1
  7. december

  Jeg plejer at gå ind og kigge på https://find-frisoer.com/ der kan man se deres galleri inden man vælger at tage ned til dem.

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.