Fora Brystoperation Asymetriske brysterflag

9 visninger

1 svar

 • Avatar of Havenissen
  0
  2

  Asymetriske bryster

  2. juni

  hej. Er der nogle der har fået lavet større bryster uden løft, hvor brysterne har haft forskellige størrelser som udgangspunkt? Altså hvor der i stedenfor er kommet mere i i den ene end den anden?

  Kunne godt tænke mig at vide om i har været tilfredse med den beslutning og hvordan resultatet er blevet?

  Avatar of kitkat
  1
  45
  17. juni

  Det har jeg, men er ikke sikker på om det er på samme måde, du mener 🙂
  Mine ribben sidder skævt så har fået højere profil og flere ml på det højre bryst end på det venstre. Er glad for beslutningen, da det har udlignet forskellen en del.


  BFO, Alaris Hamlet, Bo Jønsson, 6. maj 2019
  BFO forundersøgelse, Alaris Hamlet Parken, 25. april 2019
  BFO forundersøgelse, Citadel, 23. april 2019
  Næseoperation Louisa Grymer, januar 2011

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.