Fora Brystoperation Assymmetri på brysterflag

0 visninger

1 svar

 • Avatar of Bentemogensen
  0
  2

  Assymmetri på bryster

  22. december

  Hejsa alle

  sagen er den at jeg har assymmetri på mine bryster. Mit Venstre er en lille c-skål og mit Højre en a-skål. Har været til forundersøgelse på på offentlig hospital og her vil de gå ind og fjerne noget af det store bryst så jeg får 2 små bryster😭

  nogen der har erfaring med at de i stedet tilbyder at komme et lille implantat ind i det lille i stedet? Er vildt ked af at få så små bryster.

  Avatar of Bimsedyr
  0
  7
  21. oktober

  Hejsa, jeg har fået et lille implantat på det ene bryst og et lille løft på det andet også på det offentlige, min asymmetri var cirka 2 skåle også, men forskellen på placering af bryst vorte og str. Var også meget stor…

  Håber du får en anden mening😊

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.