Fora Brystoperation Ar efter 2 månederflag

0 visninger

0 svar

 • Avatar of Isabel23
  0
  3

  Ar efter 2 måneder

  12. januar

  Hvordan så jeres ar ud efter 2 måneder? Jeg Har fået lavet en brystreduktion og har lige smidt englehud plaster efter 2 måneder da min hud reagerer for kraftigt på det. Jeg har de sidste 3 dage smurt med e vitamin salve hvilket jeg fortsætter med et godt stykke tid. Jeg har dog svært ved at vurderer om min ar heling er fint nok her efter to måneder da jeg stadig synes det er meget rødt😏 Synes ikke at jeg kan finde nogen billeder at sammenligne med.
  Er der nogen der har oplevet at deres ar er blevet pænere efter de smed plasteret? Synes nemlig mine er blevet en smule pænere efter jeg droppede det og bare dejligt at det ikke klør hele tiden😉

  Log ind for at se 1 billede

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.