Fora Anden plastikkirurgi og kosmetisk behandling Abdominalplastik (maveplastik) Antiinflamatorisk kost mod serum/væskeophobningflag

0 visninger

0 svar

 • Avatar of Maveplastik88
  0
  1

  Antiinflamatorisk kost mod serum/væskeophobning

  Dec 2020

  Hej,

   

  Det er nu ved at være 15 dage siden jeg fik lavet min mommy-makeover. Ifb. Med min mave plastik, hvor jeg har fået syet mavemuskler sammen og fået fjernet 450 g overflødende hud, har jeg fået en masse serum/væske i maven. Her i mandags var jeg inde til kontrol hvor jeg fik fjernet 250 ml væske fra maven af kirurgen, men jeg har stadig noget væske tilbage som jeg håber kroppen vil absorbere med tiden.

   

  Jeg har Googlet og googlet men er endnu ikke kommet frem til nogen der snakker om kosten ifb. Med væskeophobning efter maveplastik. Jeg vil gerne give min krop de bedste betingelser og har studeret lidt i at spise noget mere antiinflamatorisk kost. Men er der nogen herinde der har oplevet at det har virket på væskeophobning, at spise mere antiinflamatorisk kost?

   

  BH

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.