Fora Øjenoperation Anna Jørgensen den Bedste Lægeflag

1.7k visninger

1 svar

 • Avatar of Susanne23
  0
  1

  Anna Jørgensen den Bedste Læge

  Jun 2011

  Hej allesammen!
  Jeg blev fornyelig opereret hos Anna jørgensen og jeg har aldrig været så glad!! Jeg har haft tunge øjenlåg i flere år og der er mange der har sagt til mig jeg så træt ud. Jeg har også haft en hovedpine i lang tid som jeg altid troet var pga migræne, men det er fuldstændig forsvundet efter operationen. Det gjore slet ikke ondt bagefter, og det bedste ved det hele er at det ser så smukt ud! det er utroligt!!! Jeg er så lykkelig lige nu og kan ikke lade være med at smile hele tiden hurra!!! Er der nogen af jer der også har haft nogle gode oplevelser med jeres operationer?

  Avatar of ihv
  0
  479
  Jun 2011

  Hvordan foregik din operation? Med laser, eller?

  Stort tillykke med de nye øjenlåg!! 🙂


  BFO på Akademikliniken, 295 ml anatomisk, af Johannes Arnason, juni '09

Emnet 'Anna Jørgensen den Bedste Læge' er lukket for nye svar.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.