Fora Anden plastikkirurgi og kosmetisk behandling Hårtransplantation Angående DRs artikel om transplantation i Tyrkiet Vs. Dkflag

23 visninger

0 svar

 • Avatar of KlausP.
  0
  1

  Angående DRs artikel om transplantation i Tyrkiet Vs. Dk

  Mar 2019

  Jo, jeg er en af dem der valgte at få en hårtransplantation i Danmark. Af flere grunde. Disse grunde var, blandt andet, “de er nok mere hygjeniske”, “de er nok mere kompetente”, “det er tæt på”, “det er nemt”, “dansk er nok bedst fremfor dernede hvor alt muligt kan gå galt”. Så det gjorde jeg. Det blev til en af de mest kendte klinikker i København, det var       1 1/2 år siden. På det indledende møde startede de med et forslag på 50.000 kr, og efter lidt tøven gik jeg med til det. Det efterfølgende møde blev det så sat op til 65.000, fordi “det skulle se godt ud”, og det insisterede de på. Og fordi man tænker “det gør jeg nok kun en gang” sagde jeg ja.

  Operationsdagen kom, jeg fik lavet det hele, og alt så skide godt ud. Jeg passede rigtig godt på mit hår, fulgte alle overskrifter 110% (jeg ved, at det hår der bliver transplanteret forsvinder fra donorområde, så det er ikke en uudtømmelig kilde til hårsække, så det er med at passe rigtig godt på det).

  Jeg mistede efter operationen næsten 100% følsomhed på modtagerområdet, men jeg fik at vide, at det ville komme tilbage. Donorområdet var og er stadig ok. Håret faldt efter 3 uger, og det fik jeg også at vide at det skulle, men at det efterfølgende vil vokse ud igen.

  Jep. Sådan sagde de.

  Jeg står her 1 1/2 år efter med under det halve af det følsomhed jeg plejede at have. Hvis jeg køre fingeren op fra siden af mit hovet, til modtagerområdet i toppen, er dette meget tydeligt. Det føles konstant som at have styrthjelm på. Meget af det hår der faldt kom aldrig tilbage. Af de 5500 hår jeg fik transplanteret, fik jeg at vide til en efterfølgende møde at der kun var max 3000 tilbage. LANGT under de 90-95% de havde lovet. De har tilbudt at lave en extra transplantation til mig, fint nok. Jeg har taget mig min tid før jeg bestiller en ny tid, for jeg vil gennemføre en kur med Priorin, for at have de allerbedste betingelser. Men jeg er bange for, at jeg mister alt sensibilitet.

  Men indtil videre har det været en stor skuffelse. Der er sådan set fra min side 2 hovedindikatorer på, hvorvidt en hårtransplantation har været en success. 1) Var det skader som følge af det? 2) Hvordan ser slutresutatet ud ?

  1. Nummer et kan jeg sige JA til, jeg føler ikke meget i toppen af hovedet… 2. jeg ligner en der trænger til en hårtransplantation, ikke en der har fået. Men ja, det ser bedre un end før.

  Alt i alt, det der burde være en udenlands skræk historie. Til 65.000 kr.

  Der er en artikel i dag (19/3-2019) på DR nyheder om hårtransplantation i Tyrkiet.

  Efter min oplevelse vil jeg sige : gør det.

  Det er en illusion, at her i Danmark er de bedre. Hvis jeg kunne lave det om, vil jeg sikkert gør det i udlandet.

  De havde sparet mig 50.000, og værre end dette er vel svært…så der er ingen betænkeligheder der. Men igen, det er bare min oplevelse, jeg tog vist fejl af at vælge denne klinik.

   

   

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.