Fora Skønhedspleje Ang. ansigtsbehandling (fire & ice)flag

512 visninger

2 svar

 • Avatar of GHaga
  0
  2

  Ang. ansigtsbehandling (fire & ice)

  Jan 2016

  Hej

  Jeg har ca. to gang om måneden i ca. over et år fået en ansigtsbehandling der hedder ‘fire & ice’ pga. at jeg altid jeg døjet en del med bumser.

  I første omgang var det bare planen at jeg skulle have 4 behandlinger,  men det er jeg ved at have oversteget for længst, da kosmetologen ikke mener behandlingen er færdig.

  Men jeg synes ikke jeg kan blive med at finansiere det, da jeg er studerende. Udover behandligen skal man også købe en masse produkter ved siden af, så det løber nogle gange helt op 900 kr. og få en behandling.

  Derfor har jeg to spørgsmål, som jeg håber nogle kan svare på:

  1. Er ‘fire & ice’ behandlingen rent faktisk pengene værd, skal jeg overhovedet regne med permanente forbedringer

  2. Hvis ja, kan jeg så nøjes med nogle billigere produkter ved siden af behandlingen (face wash og moisturizer)? – eller skal det virkeligt være det officielle produkter der hører med behandlingen. Evt. hvilke billige alternative ville være gode?

  Avatar of Ads001
  0
  19
  Jan 2016

  Jeg har selv jagtbutik mange bumser/akner. Jeg synes du dkal stoppe, da det rende op i mange penge. Tag istedet for til din egen læge og få en henvisning til en hudlæge. Hvisbdrwn er slemt, så kan du komme på den pille kur der hedder isotretinoin. Det er en stærk pille kur, men jeg kan love dig for, at du bliver fri for bumser!

  Jeg kender fælden af, at skulle bruge 5 forskellige produkter hver morgen og aften……

  Avatar of GHaga
  0
  2
  Jan 2016

  Jeg synes og bare det ville være irreterende og have brugt så mange penge på det, hvis det endelige resultat er lige om hjørnet, men det tvivler jeg selvfølgelig lidt på efterhånden.

  Men lige efter behandlingen er resultatet dog meget pænt, det har det dog med at gå lidt i selv igen.

  Men hvis jeg dropper det, det så ikke en meget god ide forsat at bruge noget sæbe eller lign.? – evt. bare noget der er billigere?

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.