Fora Anden plastikkirurgi og kosmetisk behandling Hårtransplantation Anbefalinger/råd til valg af klinik til hårtranplantationflag

153 visninger

0 svar

 • Avatar of jjww
  0
  1

  Anbefalinger/råd til valg af klinik til hårtranplantation

  Jan 2018

  Hej med jer!

  Jeg hår gået og drømt om at få en hårtransplantation i et par år og føler at nu vil jeg gerne gøre det. Jeg syndes dog at det er sådan set umuligt at finde neutrale anmeldelser og anbefalinger af kliniker på internettet.

  Findes der sider på nettet hvor der er professionelle personer. og/eller kunder som skriver om hvem der er de bedste indenfor hårtransplantation, anbefaler kliniker, giver feedback eller råd til valget af den rigitge klinik og behandling?

  OG har folk herinde gode råd til hvilken klinik man skal vælge eller undgå?

  Jeg har ikke det største budget så jeghar ikke noget problem med at få det lavet i udlandet, det er dog meget vigtig for mig at indgrebet bliver lavet af top professionelle læger/kirurger.

  Jeg er meget bange for at få lavet en hårtransplantation som er sjusket, ser unaturligt ud, hvor der går noget galt eller bare generellt ikke er lavet på et højt professionelt niveau.

   

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.