Fora Brystoperation Anbefaling af klinik/ kirurgflag

0 visninger

2 svar

 • Avatar of Kamills
  0
  2

  Anbefaling af klinik/ kirurg

  2. oktober

  Hej.

  Jeg overvejer at få lavet BFO hos nygart, amalieklinikken eller Roskilde privat hospital.

  Hvilke ville i vælge og hvem som kirurg?

  Avatar of Myrika
  0
  4
  5. oktober

  Har ingen erfaring,men har kig på samme klinikker,som dig(der vil gå nogle år før jeg får råd for mit vedkommende)holder øje med trustpilot,og andres oplevelser,og erfaringer i dette forum,og på fb

  Udover dem du nævner har jeg kig på Horn & Gramkow,og Trine Foged Henriksen fra Søernes privathospital:)


  Overvejer bfo
  Avatar of Kamills
  0
  2
  14. oktober

  Jeg var til forundersøgelse hos nygart(Jesper) i mandags. Det var virkelig en god oplevelse, meget professionelt og følte mig tryg.

  Skal til forundersøgelse hos Roskilde privat hospital i midten af november og først der beslutter jeg hvor jeg skal ha lavet BFO.

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.