Fora Brystoperation Anbefaling af kirurg til BFO af asymmetriske/tuberøse bryster.flag

0 visninger

1 svar

 • Avatar of Krax
  0
  1

  Anbefaling af kirurg til BFO af asymmetriske/tuberøse bryster.

  12. april

  Kære jer,

  Jeg har meget små bryster som altid har været asymmetriske. Efter to børn er det lidt større bryst begyndt at hænge, imens det lille bryst sidder hvor det hele tiden har siddet. Når jeg kigger på billeder vil jeg vurdere, at jeg har tuberøse bryster i lille eller moderat grad. Jeg leder derfor efter en kirurg der har ekspertise indenfor asymmetri/tuberøse bryster, så jeg kan få den rette hjælp. Jeg har overvejet Citadell fordi de får rigtig mange roser, men de skriver ikke noget om asymmetri eller særlig viden om tuberøse bryster på deres hjemmeside.

  Jeg håber, nogen kan hjælpe.

  Avatar of MjKryh
  4
  28
  13. april

  Hej Krax,

  Der er en del gamle tråde herinde ift. asymmetriske og/eller tuberøse bryster. Her drøfter de bl.a. om der er offentlig tilskud i de tilfælde, hvor der konstateres tuberøse bryster.

  Nogle er blevet opereret på OUH og AUH, Give Friklinik, dog med maks 200 ml.

  Dem som er opereret privat nævner:

  Aros (Helle Skyum) (der er både ris/ros til Aros, så læs lige op på dette)

  Amalieklinikken (Jens Jørgen Elberg)

  HCA (Vivi Bakholdt)

  Teres (Christian Bang)

  Citadell


  FU: 20/4-21, Amalieklinikken
  BFO: 26/5-21, Amalieklinikken, mentor dråbeformede, 355 ml medium profile
  • Dette svar blev ændret 3 uger, 5 dage af Avatar of MjKryh MjKryh.
  • Dette svar blev ændret 3 uger, 5 dage af Avatar of MjKryh MjKryh.
  • Dette svar blev ændret 3 uger, 5 dage af Avatar of MjKryh MjKryh.
  • Dette svar blev ændret 3 uger, 5 dage af Avatar of MjKryh MjKryh.

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.