Fora Skønhedspleje Anal blegningflag

2.4k visninger

3 svar

 • Avatar of iskyttenstegn
  0
  2

  Anal blegning

  Nov 2014

  Er der nogen der kender en klinik eller kosmetolog hvor man kan få bleget anus?

  Jeg er klar over, at man kan gøre det selv med en creme, men kunne godt tænke mig at finde en klinik hvor de gør det.

  Avatar of anette76
  3
  44
  Nov 2014

  What? Det har jeg alligevel aldrig hørt om? Må jeg spørge, hvad ideen med det er? Jeg er vildt nysgerrig, men kan altså slet ikke lige regne den ud?

  Avatar of iskyttenstegn
  0
  2
  Nov 2014

  Du kan få bleget det mørke område omkring dit numsehul, hvis man synes det er for mørkt.

  Du kan læse om det i denne her artikel: http://www.avisen.dk/danske-kvinder-vil-have-lyse-numsehuller_96851.aspx

  Avatar of LouiseJ12
  1
  1
  May 2017

  Hej,

   

  Hvordan kan det være at du så gerne vil på klinik og få det gjort?

  Jeg gjorde det (og gør det stadig en gang i mellem når effekten går væk) med den her creme der hedder Star White. Det er slet ikke ubehageligt og tager kun et par ganges brug før man kan se det – det er også meget billigere end klinikker.

  Jeg købte min her: https://www.leluna.dk/star-white-blegecreme.html

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.