Fora Brystoperation 43 år, BFO og mammografi.flag

0 visninger

2 svar

 • Avatar of KIVSA
  0
  3

  43 år, BFO og mammografi.

  26. January

  Hej allesammen. Det lader til at min helt store drøm endelig kan gå i opfyldelse. Langt om længe! Jeg har altid været ked af at være så flad som et strygebræt. Og midt i februar skal jeg til forundersøgelse. Det skulle jeg også have været før jul, men jeg blev influenzaramt. Jeg er en kvinde på 43 og mor til 3. Jeg plejer at joke med at mine unger har spist mine bryster 😆 Sandheden er at jeg kun har haft noget der minder om bryster mens jeg ammede… Men jeg har et par spørgsmål som I måske kan svare på, bl.a i forhold til mammografi. Kan man overhovedet få lavet sådan en undersøgelse? Jeg har jo ikke rigtig andet end en brystvorte at putte ind i den der scannerdims. Og skal jeg have en henvisning fra min egen læge? Jeg tror ikke jeg kan nå at få lavet sådan en mammografi inden forundersøgelsen. Mon det er et problem? Jeg er vildt nervøs, men samtidig spændt og glad over at jeg har besluttet mig, og jeg har læst en masse af jeres indlæg og været fuld af beundring over hvor flotte resultater I har fået.

  Bedste hilsner fra Kirser

  • Dette emne blev ændret 1 måned af Avatar of KIVSA Kirser.
  • Dette emne blev ændret 1 måned af Avatar of KIVSA Kirser.
  Avatar of yazz
  0
  4
  27. January

  Hej Kirser,

  Det er nok bedst at spørge klinikken om det er nødvendigt med en mammografi inden forundersøgelsen? Er det nødvendigt kan du vel også få lov til at foretage det efter FU’en. Jeg skal selv til FU i næste uge, den ene hos Amalieklinikken som skriver at de anbefaler mammografi hvis du er over 35 år, men hos Citadell som jeg også skal til FU hos, står der ingen steder man skal. Din historie lyder meget bekendt med bryster før og efter børn og noget der minder om bryster da man ammede dem 😉 Held og lykke med det, det er spændende!

  Bh Yazz

  Avatar of KIVSA
  0
  3
  29. January

  Hej Yazz

   

  Tak for din besked 😊 Jeg har ringet til klinikken i går og de fortalte at det er fint efter FU. Men det skal være inden OP – simpelthen fordi det så er nemmere at se om der skulle være knuder inden implantatet er lagt ind. Jeg fik også fat i min læge som laver en henvisning. Hvis det ikke kan nås inden 12/2 er det så ikke noget problem. Jeg skal opereres på Amalieklinikken. Jeg glæder mig så meget! Også at komme til FU og få noget afklaring om hvilke muligheder der er.

  Hilsen Kirser

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.