Fora Brystoperation 350 eller 400ml højprofilflag

0 visninger

1 svar

 • Avatar of Hdjjj
  0
  1

  350 eller 400ml højprofil

  2. maj

  Hej piger jeg skal til og opereres her om et par dage og er utroligt meget i tvivl om hvor vidt det skal være 350 eller 400ml. Skal også få lavet et stort brystløft.
  Er der nogle det vejer nogenlunde som mig 163cm og 50kg der kan vise et billede af resultatet om det 350 eller 400 så jeg kan danne mig et billede. Tak på forhånd

  Avatar of Frejahh
  5
  24
  3. maj

  Der er enormt mange billeder inde på plastik fantastisk gruppen på FB. Jeg er selv 164 og vejer 53 kg. Har fået 275 ml. moderat plus. Jeg vil dog gerne have dem større, var helt flad inden og har slet ikke fået den fylde, som jeg ville have.

  Tænker det også kommer an på, hvilket look du ønsker samt hvor meget du selv har.

  Hvis jeg var dig, ville jeg nok vælge 350 ml. men er også meget til det naturlige, hvor det ikke kan ses at det er silikone 🙂

   

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.