Fora Brystoperation 315 eller 380 ml?flag

0 visninger

6 svar

 • Avatar of Anna123321
  0
  4

  315 eller 380 ml?

  5. februar

  Hej alle

  Jeg skal snart have en bfo, og jeg har valgt 315 ml. Jeg er 165 cm høj og vejer 53-54 kg.
  jeg er blevet super meget itvivl, om 315 ml bliver for småt og om jeg skal vælge 380 ml i stedet. Det er vigtigt for mig, at det ikke ser alt for unaturligt ud, men samtidig ønsker jeg også en god fyldig barm. Jeg bruger en a skål nu, og jeg ville meget gerne ende på en god d skål.
  Hvad tænker I?

  Avatar of KMPC
  1
  37
  9. februar

  Hej Anna123321

  Jeg er 164 cm og vejer nogenlunde det samme som dig.
  Mit udgangspunkt var en lille B-skål, men med amme bryster.

  Jeg har fået motiva ergonomix implantater på 375 ml i hvert bryst – high profile/full profile.
  Jeg er virkelig tilfreds med størrelsen – jeg ønskede store, fyldige og runde bryster – og det har jeg fået.
  Jeg valgte de 375 ml. da det var det største kirurgen kunne få ind ift. mine mål, der blev taget til forundersøgelsen.
  Ergonomix implantatet gør så ikke det ligner “porno” bryster – men de sidder stadig lige der, hvor de skal.

  Jeg blev opereret d. 1. december så de er lige lidt over 2 måneder gamle nu 🙂

  Jeg håber du kan bruge mine erfaringer til noget – ellers skriv gerne.


  BFO d. 1. december 2020 hos Pfeiffer.
  Motiva Ergonomix - Full, 375 ml.
  Højde: 164 cm.
  Vægt: 52 kg.
  Alder: 24 år
  • Dette svar blev ændret 3 uger, 1 dag af Avatar of KMPC KMPC.
  • Dette svar blev ændret 3 uger, 1 dag af Avatar of KMPC KMPC.
  Avatar of Anna123321
  0
  4
  10. februar

  Tusinde tak for din tilbagemelding. Har du nogen ide om, hvad du kommer til at bruge i bh? og sp du tænker godt, at jeg kan tage 380 ml, uden at det ser alt for voldsomt ud? ☺️

  Avatar of Mialine12345
  7
  142
  11. februar

  Jeg har præcis de samme mål som dig, og valgte 300 ml motiva ergonomix først. Jeg synes de var for små ift hvad jeg ønskede, og da jeg skulle reopereres grundet min ene bryst ikke faldt ned som det skulle, gik jeg op til motiva ergonomix 425. Det lyder af meget, men det synes jeg ikke det syner af, da dette implantat er dråbeformet, og ser meget, meget naturligt ud. Hvis du vælger 425 høj profil, og af et andet slags implantat eksempelvis, så tror jeg sagtens det kan se for voldsomt ud til vores mål. Men 380 synes jeg lyder helt fornuftigt, og hvis du vil være en d skål, så passer det nok meget godt:) men gå med din mavefornemmelse.

  Jeg var helt flad inden, ikke engang en a skål – og jeg er nok ca. en stor D, eller lille E skål med de 425 motiva ergonomix. Med 300 ml var jeg nok en c skål, nogle gange lille d:)

  Avatar of KMPC
  1
  37
  11. februar

  @Anna123321 skrev:

  Tusinde tak for din tilbagemelding. Har du nogen ide om, hvad du kommer til at bruge i bh? og sp du tænker godt, at jeg kan tage 380 ml, uden at det ser alt for voldsomt ud? ☺️

  hej igen ☺️
  jeg ved det selvfølgelig ikke med 100% sikkerhed, men som det ser ud nu er jeg målt til en DD/E skål alt efter mærke bh – målet er taget fra hunkemøller ☺️ Jeg ville personligt ikke syntes 380 er for voldsomt, men det er jo smag og behag 🎉😍


  BFO d. 1. december 2020 hos Pfeiffer.
  Motiva Ergonomix - Full, 375 ml.
  Højde: 164 cm.
  Vægt: 52 kg.
  Alder: 24 år
  Avatar of Anna123321
  0
  4
  11. februar

  Hej Mialine12345 ☺️
  tak for dit svar. Det implatat, som jeg har valgt hedder “ERSC-315q.” ( ERSC-380Q, hvis jeg vælger den næste størrelse) jeg har valgt de runde implantater, da kirurgen sagde, at det ville se naturligt ud med den, da vi kommer til at ligne den dråbeformede form.
  Min mavefornemmelse hælder til 380 ml, men jeg er bare utroligt bange for, at det bare vil ligne to bolde jeg går rundt med, hvis du forstår?
  Du har eventuelt ikke nogle før og efter billeder af brysterne med de 425 ml, så jeg bedre kan fornemme det ift vi har samme mål☺️

   

   

  Avatar of Anna123321
  0
  4
  11. februar

  Hej igen KMPC

  Tak igen for svaret. Det lyder super godt! ☺️

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.