Fora Brystoperation 300 ml eller 285 ml?flag

2 visninger

2 svar

 • Avatar of linebine
  6
  59

  300 ml eller 285 ml?

  28. September

  Hej! Jeg skal forhåbentlig have en BFO snart, men er meget i tvivl om størrelsen. Jeg er en pige på ca 165, og 52-53 kg. Jeg er nok en A70. Til forundersøgelsen prøvede jeg 300 ml og 285 med motiva ergonomix. Jeg synes egentlig at 285 var størrelsen for mig, men jeg er bange for at jeg fortryder, fordi de er for små efter operationen,  fordi de måske synes større til forundersøgelsen hvor implantet prøves ovenpå ens eget bryst. 285 er den perfekte størrelse, men hvis noget af fylden ‘går væk’ så bliver det for småt. Jeg prøvede så også 300 ml, og selvom der kun er 15 ml forskel, så synes jeg sagtens jeg kunne fornemme forskellen i volume. Jeg syntes måske, at 300 var en lille smule for stort til min krop, men omvendt vil 300 være den perfekte størrelsen, hvis lidt af volumen ‘går væk’ pga mit eget bryst har gjort at implantet på 300 har virket lidt større til forundersøgelsen.

   

  Hvad vil I selv anbefale? Og har I eventuelt billeder af 300 ml eller 285? Og kan det passe, at implantet efter operationen synes mindre? (selvom det jo reelt ikke er det)

  Avatar of Mchr
  0
  1
  17. December

  Hej Linebine.

  Jeg står i præcis samme situation og vakler mellem 285 og 300 ml, med godt og vel samme vægt/højde. Hvad endte du med at vælge?

  Avatar of linebine
  6
  59
  19. December

  300, og fortryder SÅ meget at jeg ikke valgte større. Du kan knapt nok se forskel på 15 ml. Jeg lagde virkelig meget i de der ml, men der er så lidt forskel. Fortryder jeg ikke tog 380 ml.

  Til FU syntes jeg, at 300 var den perfekte størrelse, og jeg ved godt, at jeg ikke er helt i mål nu (5 uger henne), men jeg synes de virker meget mindre, end jeg havde regnet med.

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.