Fora Øjenoperation 18 år og tunge øjenlåg ?flag

508 visninger

0 svar

 • Avatar of julefe
  0
  2

  18 år og tunge øjenlåg ?

  Dec 2012

  Jeg har på det seneste lagt mærke til at mine øjenlåg har forandret sig 🙁 især det venstre.. Det er som om der er ekstra hud på mine øjenlåg, som der sætter sig i folder. Folden af hud går max ½-1 mm ned over øjenlåget. Jeg kan dog hive i huden, og når jeg gør det, går huden helt ned til vippekanten. Det er som om min hud er blevet virkelig slap, eller jeg har fået overskydende hud. Når jeg lukker øjet, er huden helt glat, men hvis jeg bare kører min finger henover øjenlåget, kan jeg både se og mærke at huden er slap og laver en masse folder.

  Jeg har i den sidste uge brugt noget creme over øjenlågene, fordi jeg havde fået nogle tørre pletter(pga. kulden, tror jeg), og jeg tænker om det også kan gøre ens øjenlåg tungere?
  Og i så fald, hvad skal man så gøre, hvis der kommer tør hud dér igen?
   
  Næste spørgsmål; Er det normalt allerede at begynde at få tunge øjenlåg som 18-årig, og er der overhovedet noget man kan gøre ved det, ud over en operation?
   
  Håber der er nogen, der kan hjælpe mig lidt %3cmile
   

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.