Anmeldelse af Brystreduktion hos AROS Privathospital A/S - Plastikkirurgisk Center, indsendt

Tidspunkt for behandlingen:Jun 2018
Behandling:Brystreduktion
Behandler:Helle Skyum

Personlig beretning

Alle deres medarbejdere, fra sekretæren ved skranken, sygeplejersken til kirurgen, har været rigtig flinke og hjælpsomme. Generelt har de givet mig som patient en følelse af at være tryg. De har givet mig den information jeg havde brug for, og var altid imødekommende, såfremt jeg ringede ind med yderligere spørgsmål.

Jeg fik operationen på grund af stærke smerter, der førte til daglig hovedpine og generel ubehag. Nu, cirka 3 måneder efter operationen, er disse smerter helt væk. Samtidig med, har Helle formået at lave et kosmetisk resultat, som jeg slet ikke havde turdet håbe på. Mit bryst var meget stort og tungt, og udseendemæssigt passede de slet ikke til min unge alder. Det har hun i den grad lavet om på, men samtidig hørt mit ønske om, at jeg ikke ville have alt for små bryster.

Som allerede beskrevet under pkt. 1, er alt deres personale flinke og imødekommende. På den måde skaber de også en atmosfære, hvor man som patient ikke er bange for at spørge dem om alle de spørgsmål man har.
Generelt har de været gode til at rådgive og vejlede, og i tilfælde at, at jeg ikke kunne huske alt, fik jeg en seddel med hjem, der beskrev det hele.

Der var rigtig god service, både for mig som patient men også for mine pårørende. Da de ventede fik de kaffe og snacks, og under operationen var der en sød sygeplejerske der holdt dem informeret, hvilket gjorde dem mere trygge ved situationen.
Da jeg en søndag fik problemer pga. noget af den smertestillendemedicin jeg skulle tage, ringede jeg til dem (uden for åbningstiden). Jeg kom igennem til en meget sød sygeplejerske, der tog sig god tid til at hjælpe mig, og opfordrede mig til at ringe igen. Dagen efter ringer han til mig, for at høre om jeg har fået det bedre. Det syntes jeg er virkelig god service.

Patientens bedømmelse af klinikken

 • 1. Helhedsindtryk af behandlingsforløbet:

  starstarstarstarstar
 • 2. Det kosmetiske resultat af operationen:

  starstarstarstarstar
 • 3. Graden af tryghedsskabende information og rådgivning:

  starstarstarstarstar
 • 4. Klinikkens generelle service og kundevenlighed:

  starstarstarstarstar
Kontaktoplysninger
location_onSkejbyparken 154, 8200 Århus N

Århus N

NULL, Skejbyparken 154, 8200 Århus N,
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.