Anmeldelse af Pandeløft hos AROS Privathospital A/S - Plastikkirurgisk Center, indsendt

Tidspunkt for behandlingen:Nov 2018
Behandling:Pandeløft
Behandler:Ole Momsen

Personlig beretning

Endoskopisk pandeløft:

Den 28. Nov 2018 fik jeg et Endoskopisk Pandeløft.
Alt forløb efter planen og jeg var rigtig glad. Grunden til OP var at jeg gik med hævede bryn hele tiden, fordi jeg følte mig tung over øjnene. Havde også lidt for meget hud på øjenlågene, som lægen sagde var en bonus da de ville blive hævet med, ved denne OP.
Den første måned efter var det super flot og jeg var rigtig glad, måned for måned efter, sank det hele mere og mere.
Min pande blev nogenlunde hvor den skulle, fordi den er vokset fast hvor den var placeret, men ved øjenbryn som var flot placeret efter OP, er det hele faldet ned igen og nu ser det nærmest ud til at der er kommet mere overflødig hud på øjenlågene end der var inden OP.
Ved konsultation efter 4. mdr. blev der sagt at der nok var vurderet forkert mht. øjenlågene, så jeg blev tilbudt en øjenlågsOP til reduceret pris kr. 6.000,- + 6% patientforsikring ( normalpris kr. 9.000,- )

Det var jeg på ingen måde tilfreds med, men hvad kan man gøre! Man er jo fanget og har allerede betalt mange penge for OP overnatninger på Hotel fordi jeg gik efter den bedste kirurg som lå i Århus og jeg selv boede på Amager.

OP på Aros privathospital af Ole Momsen-
kr. 28.900,- + 6% patientforsikring

Patientens bedømmelse af klinikken

 • 1. Helhedsindtryk af behandlingsforløbet:

  starstarstarstarstar
 • 2. Det kosmetiske resultat af operationen:

  starstarstarstarstar
 • 3. Graden af tryghedsskabende information og rådgivning:

  starstarstarstarstar
 • 4. Klinikkens generelle service og kundevenlighed:

  starstarstarstarstar
Kontaktoplysninger
location_onSkejbyparken 154, 8200 Århus N

Århus N

NULL, Skejbyparken 154, 8200 Århus N,
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.