Anmeldelse af Brystforstørrelse med brystimplantater hos GHP Gildhøj Privathospital, indsendt

Tidspunkt for behandlingen:Jan 2019
Behandling:Brystforstørrelse med brystimplantater
Behandler:Waseem Ghulam

Personlig beretning

Grunden til at jeg valgte at få lavet min BFO + løft på Gildhøj, er udelukkende, pga. Waseems super kompetente og meget ærlige holdning til hvad han kunne tilbyde mig ifht. at imødekomme mine ønsker om en naturligt udseende større og fastere barm, som grundet alder, amning af 2 børn og mange års rygning havde visse begrænsninger – ihverfald iflg. de andre kirurger, som jeg har været til FU hos. Endvidere var det faktum, at Waseem også er tilknyttet Citadell i Malmö, en væsentlig faktor for min interesse i Gildhøj, da Citadells ry i sig selv vidner om en hvis standard og kvalitet, så på Gildhøj kunne jeg slippe for turen over broen, men stadig få super høj kvalitet.

Ved FU blev vi hurtigt enige om størrelse på implantat (Motiva Ergonomix 575 ml – medium profil) og løftet havde Waseem også helt styr på, ligesom han på meget kompetent vis fortalte mig, at jeg skulle stoppe med at ryge, for at han overhovedet ville overveje at operere mig. Det var faktisk den holdning, der gjorde mig super tryg, fordi jeg tænkte, hvis han kan tillade sig, at stille sådan et krav, så ved han sgu hvad han laver og lover ikke mere end hvad han kan holde! Så udover at få 2 flotte bryster, blev jeg også ikke-ryger ;-)

På selve operationsdagen, blev jeg modtaget af 2 ualmindeligt søde sygeplejersker, som fortalte hvad der skulle ske det næste døgns tid. Jeg talte med anæstesilægen og Waseem kom forbi min stue et par gange inden operationen, som forløb fuldstændigt planmæssigt og jeg vågnede op med to nye bryster. Det var så trygt at være på hospitalet det 1. døgn, og herligt at blive forkælet med god mad og drikke samt tilsyn x mange af både Waseem og de søde sygeplejersker, som på professionel punktlig vis styrede den smertestillende behandling, så jeg ikke havde ondt overhovedet! Fordi jeg havde enestue, var det intet problem at få besøg af min familie, som også var godt tilfredse med at vide jeg var i helt trygge hænder.

Forløbet efter jeg kom hjem, blev lidt kompliceret pga. infektion, men Waseem var 100 % tilgængelig pr. tlf. og jeg har været til flere kontroller udover de faste, for at sikre resultatet blev så godt som muligt! Så jeg kan kun sige, at samarbejdet har været helt ekstraordinært og jeg har hele tiden følt mig fuldstændig tryg og kan kun give Waseem og Gildhøj mine varmeste anbefalinger!

Patientens bedømmelse af klinikken

 • 1. Helhedsindtryk af behandlingsforløbet:

  starstarstarstarstar
 • 2. Det kosmetiske resultat af operationen:

  starstarstarstarstar
 • 3. Graden af tryghedsskabende information og rådgivning:

  starstarstarstarstar
 • 4. Klinikkens generelle service og kundevenlighed:

  starstarstarstarstar
Kontaktoplysninger
Vis telefontider
 • mandag
  08:00 - 17:00
 • tirsdag
  08:00 - 17:00
 • onsdag
  08:00 - 17:00
 • torsdag
  08:00 - 17:00
 • fredag
  08:00 - 16:00
location_onBrøndbyvester Boulevard 16, 2605 Brøndby
languagewww.ghp.dk

Brøndby

Brøndbyvester Boulevard 16, 2605 Brøndby,
Premiumsponsorer
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.