Anmeldelse af Udskiftning af brystimplantater hos AROS Privathospital A/S - Plastikkirurgisk Center, indsendt

Tidspunkt for behandlingen:May 2018
Behandling:Udskiftning af brystimplantater
Behandler:Ole Momsen

Personlig beretning

En yderst professionel og dernæst etisk og omsorgsfuld vejledning og behandling.

Resultatet lever fuldt ud op til egne og behandlerens forventninger.

En meget professionel og faglig høj rådgivning og vejledning. Behandleren er meget optaget af at skabe så naturligt og harmonisk udtryk som muligt. Som patient føler man sig meget tryg og i de allerbedste faglige hænder.

Patienten og et professionelt behandlingsforløb er det vigtigste, og man føler sig meget tryg. Sygeplejerskerne er meget omsorgsfulde og tryghedsskabende. Klinikken arbejder ud fra etiske overvejelser, så man som patient har mulighed for at tænke sig godt om inden et indgreb.

Patientens bedømmelse af klinikken

 • 1. Helhedsindtryk af behandlingsforløbet:

  starstarstarstarstar
 • 2. Det kosmetiske resultat af operationen:

  starstarstarstarstar
 • 3. Graden af tryghedsskabende information og rådgivning:

  starstarstarstarstar
 • 4. Klinikkens generelle service og kundevenlighed:

  starstarstarstarstar
Kontaktoplysninger
location_onSkejbyparken 154, 8200 Århus N

Århus N

NULL, Skejbyparken 154, 8200 Århus N,
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.