Anmeldelse af Opstramning af løs hud på maven (abdominalplastik / maveplastik) hos AROS Privathospital A/S - Plastikkirurgisk Center, indsendt

Tidspunkt for behandlingen:May 2017
Behandling:Opstramning af løs hud på maven (abdominalplastik / maveplastik)
Behandler:Helle Skyum

Personlig beretning

Resultatet af min operation overstiger alle min forventninger og jeg ville til enhver tid gør det igen! Jeg fik foretaget min operation efter et vægttab på 76 kg og Helle Skyum har formået at lave et resultat som oversteg alle mine forventning. Helle har ikke blot givet mig en rigtig fin mave, men hun har i den grad også øget min livskvalitet med så fint et resultat!
Jeg kan kun give Helle mine bedste anbefalinger!!! Helle er et yderst sympatisk menneske og jeg er hende dybt taknemmelig!

Patientens bedømmelse af klinikken

 • 1. Helhedsindtryk af behandlingsforløbet:

  starstarstarstarstar
 • 2. Det kosmetiske resultat af operationen:

  starstarstarstarstar
 • 3. Graden af tryghedsskabende information og rådgivning:

  starstarstarstarstar
 • 4. Klinikkens generelle service og kundevenlighed:

  starstarstarstarstar
Kontaktoplysninger
location_onSkejbyparken 154, 8200 Århus N

Århus N

NULL, Skejbyparken 154, 8200 Århus N,
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.