Anmeldelse af Hårtransplantation hos Dr. Özge Ergün Clinic, indsendt

Tidspunkt for behandlingen:Apr 2018
Behandling:Hårtransplantation
Behandler:Özge Ergün

Personlig beretning

Den korte version er, at jeg er MEGET tilfreds med hele forløbet og resultatet!

Helt fra telefonsamtalerne med Mylooks, til selve turen til klinikken.

Jeg blev hentet i lufthavnen, og kørt til hotellet, fra hotellet til klinikken, fra klinikken til hospitalet hvor selve operationen fandt sted, og tilbage til hotellet. Dagen efter blev jeg igen hentet og bragt til klinikken til fjernelse af forbinding, tilsyn af sår etc.

Alle jeg mødte var utroligt søde og hjælpsomme, og meget opmærksomme på at give mig information løbende. Det var selvfølgelig mest Taner og Fernanda, men også chauffører, sygeplejersker og andet personale på klinikken og hospitalet.

Jeg følte mig virkelig i gode hænder!

Selve operationen var selvfølgelig ikke synderlig behagelig, men under omstændighederne tror jeg ikke det kunne være gået mere glat, og igen må jeg rose Dr. Özgen og resten af personalet for deres professionalitet og håndtering af forløbet. Det mest smertefulde var bedøvelsen, og så bare at sidde stille i samme position i så mange timer… Men det er jo bestemt i småtingsafdelingen! 😉

Hotellet jeg blev indkvarteret på, var rigtig fint, med god plads, og god billig roomservice. Dette er rart fordi jeg efter operationen selvfølgelig ikke var særlig opsat på at farte byen rundt på sightseeing, men mest havde lyst til at slappe af.

Det endelige resultatet er selvfølgelig lidt svært at bedømme, nu mens jeg stadig har sårskorper og hævninger, men umiddelbart ser det rigtig godt ud. Og jeg er helt overbevist om at det også vil være tilfældet, når håret vokser rigtigt ud…

Så alt i alt, er jeg rigtig glad! Det har været en meget positiv oplevelse, og bestemt noget jeg ville anbefale.

Så tak for det!

Patientens bedømmelse af klinikken

 • 1. Helhedsindtryk af behandlingsforløbet:

  starstarstarstarstar
 • 2. Det kosmetiske resultat af operationen:

  starstarstarstarstar
 • 3. Graden af tryghedsskabende information og rådgivning:

  starstarstarstarstar
 • 4. Klinikkens generelle service og kundevenlighed:

  starstarstarstarstar
Kontaktoplysninger
Vis telefontider
 • mandag
  14:00 - 19:00
 • tirsdag
  14:00 - 19:00
 • onsdag
  14:00 - 19:00
 • torsdag
  14:00 - 19:00
location_onIstanbul, København K

Istanbul

Fulya Teras, C1-67, Hakki Yeten Cad. No:11, Fulya, 34365 Istanbul,

København K

Langebrogade 5, 1411 København K,
Premiumsponsorer
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.