Anmeldelse af Hårtransplantation hos Dr. Özge Ergün Clinic, indsendt

Tidspunkt for behandlingen:Mar 2018
Behandling:Hårtransplantation
Behandler:Dr. Ôzge Ergûn Clinic

Personlig beretning

Jeg har i mange år været træt af at være skaldet, men jeg var usikker på, om der rigtigt ville være noget at gøre ved det, hvor kompliceret det ville være, hvor dyrt det ville være, komplikationer, ubehag ved behandlingen og selvfølgelig effekten af behandlingen.
Vi fandt frem til Mylooks og mødte der deres søde, muntre og kompetente medarbejder, Tanja, som guidede os igennem alt og hele vejen igennem stod til rådighed for vore mange spørgsmål og betænkeligheder.
Hun anbefalede Dr. Ôzge Ergûn klinik i Istanbul, og det må vi sige, hun også ganske roligt kunne gøre.
Vi synes faktisk, vi havde en rigtig dejlig – endog fornøjelig tur. Selve operationen var yderst overkommelig. Bortset fra at bedøvelsen gjorde ondt, var der ikke noget væsentligt ubehag ved indgrebet. Selvfølgelig var der noget ubehag efter operationen, noget hævelse, og det stak lidt i sårene, men man blev fint medicineret, så det også var til at sove natten efter.
Om aftenen efter operationen var ubehaget ikke større, end vi kunne gå en længere tur i byen, inden vi vendte hjem til det lille charmerende og venlige hotel, vi var indlogeret på.
Dagen efter operationen tog vi varmt afsked med klinikken og blev transporteret til lufthavnen, ligesom vi var blev hentet i lufthavnen og under hele forløbet blev transporteret rundt af klinikkens folk.
Alt i alt er det jo næsten påfaldende, at der ikke er noget som helst, vi synes, der kunne have været bedre, men det er der ikke.
Vi er bare super-godt tilfredse og glade for, vi tog af sted. Vi vil også hermed gerne varmt takke alle, der var med til at gøre det så fantastisk godt for os.

Gunnar 69 år

Patientens bedømmelse af klinikken

 • 1. Helhedsindtryk af behandlingsforløbet:

  starstarstarstarstar
 • 2. Det kosmetiske resultat af operationen:

  starstarstarstarstar
 • 3. Graden af tryghedsskabende information og rådgivning:

  starstarstarstarstar
 • 4. Klinikkens generelle service og kundevenlighed:

  starstarstarstarstar
Kontaktoplysninger
Vis telefontider
 • mandag
  14:00 - 19:00
 • tirsdag
  14:00 - 19:00
 • onsdag
  14:00 - 19:00
 • torsdag
  14:00 - 19:00
location_onIstanbul, København K

Istanbul

Fulya Teras, C1-67, Hakki Yeten Cad. No:11, Fulya, 34365 Istanbul,

København K

Langebrogade 5, 1411 København K,
Premiumsponsorer
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.