Anmeldelse af Hårtransplantation hos Dr. Özge Ergün Clinic, indsendt

Tidspunkt for behandlingen:Apr 2018
Behandling:Hårtransplantation
Behandler:Dr. Özge Ergün

Personlig beretning

Mit forløb:
jeg tog flyet fra København til Istanbul-S.Gokcen lufthavn som var det billigste jeg kunne finde. jeg landede omkring kl: 6:10 og der havde jeg lidt svært ved at finde min “chauffør” da flyet var landet tidligt og ham jeg skulle møde havde flere firmaer og personer han var kontakt for, så han gik frem og tilbage og sørgede for at folk kom ud til bilerne der holdt og ventede og som så kørte folk hen hvor de nu skulle hen. men der er det bare vigtigt at man bliver der hvor man blev angivet og så dukker han op igen. jeg blev derfra kørt til hotellet som var et glimrende hotel og som havde nogle dejlige rum og en fin morgenmad jeg benyttede den første dag som var dagen før operationen til at gå mig nogle ture i området det var ikke videre spændende og jeg ville ikke anbefale at man tager sine børn med derned da de ville kede sig ihjel og jeg ville ikke føle mig helt tryg i forhold til trafikken og det var desuden rart kun at skulle forholde sig til sig selv især efter operationen.
dagen efter blev jeg kørt til Tanars (direktøren) klinik der blev forløbet gennemgået af Dr. Özge Ergün og han tegnede op på mit hovedet hvor hårene skulle tages fra og sættes i, han forklarede mig om indgrebet og tiden efter forløbet, om hvordan jeg skulle regne med at noget af det nye hår faldt af efter 2-3 måneder (choktab) men så derefter komme igen og som så vil blive.
jeg betalte og derefter blev jeg kørt ud til en anden klinik sammen med en brasiliansk pige (som arbejdede for Tanars klinik) hvor selve indgrebet skulle foregå jeg følte mig ret nervøs og stresset over situationen også fordi de tyrkiske sygeplejersker ikke talte specielt godt engelsk men der var det virkelig rart at have pigen med som var virkelig god til engelsk og til at få mig til at føle mig tryg igen og som hele tiden var omkring mig.

selve indgrebet:
jeg startede med at få taget en blodprøve og de målte mit blodtryk, efter der var sagt god for disse blev jeg barberet næsten skaldet og stregerne Dr. Özge Ergün havde tegnet blev tegnet op igen, herefter blev jeg lagt på en briks med hovedet nedad og fik lagt jeg vil gætte på 20 lokalbedøvelser rundt om på hovedet som sveg en smule, hvor de hele tiden tjekkede efter om jeg kunne mærke noget og hver gang jeg kunne, gav de mig en bedøvelse på det pågældende sted indtil jeg ikke kunne mærke noget overhovedet. Herefter begyndte de at tage donorhårene ud fra nakken dette var totalt smertefrit men jeg bandede over mig selv fordi jeg havde glemt mine høretelefoner og fordi jeg synes ikke at lydene var rare at høre på dette tog godt en time, hvorefter Dr. Özge Ergün kom ind og lavede hullerne hvor donorhårene skulle plantes, det kunne man virkelig mærke han havde stor erfaring med, da det gik utroligt stærkt og præcist, efter dette fik jeg en pause hvor jeg fik et måltid mad,da jeg var færdig med maden kom jeg ind på briksen igen og her lå jeg i ca. 3 timer imens 3 sygeplejersker sad møgsommeliget og satte donorhårene i hullerne dette var ret kedeligt og jeg sad igen og savnede mine høretelefoner
efter dette var jeg færdig og den brasilianske pige gennemgik hvad jeg skulle gøre og hvad jeg ikke måtte gøre dagene efter behandlingen, så blev jeg kørt tilbage på hotellet og spiste aftensmad og gik i seng da jeg var helt smadret af alle indtrykkene.
tidligt næste morgen blev jeg kørt ud på Tanars klinik hvor mit hår blev vasket og alt blev gennemgået en gang til omkring hvordan jeg skulle gøre når jeg kom hjem, og derfra blev jeg kørt til lufthavnen.
jeg kan meget varmt anbefale klinikken og de mennesker der arbejder i og omkring den det var en virkelig god oplevelse.

Patientens bedømmelse af klinikken

 • 1. Helhedsindtryk af behandlingsforløbet:

  starstarstarstarstar
 • 2. Det kosmetiske resultat af operationen:

  starstarstarstarstar
 • 3. Graden af tryghedsskabende information og rådgivning:

  starstarstarstarstar
 • 4. Klinikkens generelle service og kundevenlighed:

  starstarstarstarstar
Kontaktoplysninger
Vis telefontider
 • mandag
  14:00 - 19:00
 • tirsdag
  14:00 - 19:00
 • onsdag
  14:00 - 19:00
 • torsdag
  14:00 - 19:00
location_onIstanbul, København K

Istanbul

Fulya Teras, C1-67, Hakki Yeten Cad. No:11, Fulya, 34365 Istanbul,

København K

Langebrogade 5, 1411 København K,
Premiumsponsorer
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.