Anmeldelse af Brystrekonstruktion hos AROS Privathospital A/S - Plastikkirurgisk Center, indsendt

Tidspunkt for behandlingen:Dec 2017
Behandling:Brystrekonstruktion
Behandler:Ole Momsen

Personlig beretning

Allerede det første minut af den indledende undersøgelse fik jeg fuld tillid til Ole Momsen. Venlig,ikke uden humor og klar i mælet. Ole så oven i købet en anden mulighed for operation (brystrekonstruktion) end den type operation, jeg var blevet henvist med andetsteds fra. Jeg kunne få rekonstruktionen klaret ved kun én operation. Det var jeg meget begejstret for.

Operationen forløb planmæssigt ,og mens jeg var ved bevidsthed lige inden og lige efter, var der ro. Det føltes faktisk luksuriøst at være i hænderne på så mange specialister. Efter opvågning kom jeg på en god stue og blev passet omsorgsfuldt af sygeplejersker.

Opfølgende kontroller har jeg også været overordentlig tilfreds med.

Alt i alt er jeg så taknemmelig for mit forløb. Ole sagde ved vores indledende møde, at det jo ikke var nogen lille operation, men jeg har nu på intet tidspunkt syntes, at det har været noget større. Den gode oplevelse af forløbet tilskriver jeg det gode hospital Aros.

Jeg anbefaler Aros til mennesker, der måtte få brug for en god og effektiv behandling.

Patientens bedømmelse af klinikken

 • 1. Helhedsindtryk af behandlingsforløbet:

  starstarstarstarstar
 • 2. Det kosmetiske resultat af operationen:

  starstarstarstarstar
 • 3. Graden af tryghedsskabende information og rådgivning:

  starstarstarstarstar
 • 4. Klinikkens generelle service og kundevenlighed:

  starstarstarstarstar
Kontaktoplysninger
location_onSkejbyparken 154, 8200 Århus N

Århus N

NULL, Skejbyparken 154, 8200 Århus N,
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.