Fjernelse af vorte (hudtumor)

Vorter behandles som regel ved bortskæring og/eller nedfrysning. Behandlingen tilrettelægges alt efter typen og antallet af vorter.

Vorter behandles som regel ved bortskæring og/eller nedfrysning. Behandlingen tilrettelægges alt efter typen og antallet af vorter.

Generelt om behandlingen

Bortskæring og nedfrysning er almindeligt anvendte metoder til behandling af vorter. Ofte foretages behandlingen i kombination med medicinsk behandling eller laserbehandling.

Vorter skyldes en virusinfektion, og i de fleste tilfælde forsvinder de af sig selv efter en periode.

Hvis man alligevel vælger at få dem fjernet kirurgisk, skal man være klar over, at man risikerer at ende med et ar i stedet for et vorte, som måske alligevel var forsvundet af sig selv efter et par år.

Egnethed

For personer, der har fysiske gener eller problemer med deres udseende på grund af vorter, kan kirurgisk bortskæring være en mulighed.

Generelt anbefales det, at man i første omgang konsulterer sin egen læge, hvis man lider af vorter.

Risiko for komplikationer

Der er risiko for følgevirkninger af bedøvelsen, infektion, blødninger, dårlig sårheling og dårligt kosmetisk resultat samt for blodansamlinger.

Ingen form for kirurgi er risikofri, men meget alvorlige komplikationer indtræffer dog meget sjældent.

Prisniveau

De fleste klinikker udfører vortebehandling for 2.000 – 3.000 kr.

Bemærk at behandling af vorter ofte kan dækkes af den offentlige sygesikring. Kontakt derfor først din egen læge, hvis du har generende vorter.

Mylooks Community

Nyeste brugerindlæg i Hudfornyelse (ar, rynker, appelsinhud, etc.)

textsms1
remove_red_eye59
watch_later 1 år, 7 måneder
Avatar of Dudi12 by Dudi12
textsms0
remove_red_eye18
watch_later 1 år, 12 måneder
Avatar of JasminC by Jasmin
textsms0
remove_red_eye49
watch_later 2 år, 1 måned
Avatar of Hbo84 by Hbo84
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
  • Gratis og uforpligtende
    Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
  • Tryghed og kvalitet
    Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
  • Spar penge
    Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.