Billeder af udskiftning af brystimplantater

Ved udskiftning af brystimplantater fjernes de gamle implantater, og nye sættes ind. Læs mere

Læs mere om udskiftning af brystimplantater

Vi fandt 15 sæt før- og efterbilleder fra udskiftning af brystimplantater

Udskiftning af brystimplantater

28 årig kvinde født 2 børn, opereret på anden klinik med runde implantater 500 ml placeret under brystmuskel, efterfølgende “bottoming out” dvs. at implantaterne glider for langt ned.

Fik på Amalieklinikken skiftet til Mentor implantater anatomiske type 333 på 545 cc placeret under brystmuskel med samtidig sulcusplastik (folden under brystet).

Udskiftning af brystimplantater med 300 ml fedt i hver side (set skråt forfra)

Før-billede:
38 årig kvinde med runde siliconeimplantater på 225 ml, som hun ønsker fjernet.

Efter-billede:
Samme kvinde 4 måneder efter fjernelse af siliconeimplantater og samtidig brystforstørrelse med eget fedt fra lår og hofter, ialt 300 ml fedt på hver side.

Udskiftning af brystimplantater og fjernelse af kapsel (set fra siden)

42-årig kvinde, som tidligere har født og ammet 2 børn, har for 8 år siden i anden klinik fået runde implantater på 300 cc, placeret under musklen.

Patienten har altid haft dobbeltfold nedadtil og har været ked af dette.

Der foretages korrektion med skift til dråbeformede implantater, Mentor CPG 323 på 440 cc og samtidigt fjernes kapslen nedadtil.

Udskiftning af implantater og stort brystløft (14 dage efter operationen)

Denne 47 årige kvinde havde 10 år gamle implantater fra et andet sted i størrelsen 300 cc.
Hun var generet af, at hendes eget brystvæv hang ud over implantatet - også kaldet waterfall deformity.

For at skabe et mere harmonisk bryst fik patienten et stort brystløft og en udskiftning af hendes implantater. Hun fik 475 cc Motiva Ergonomix i profilen demi.
Resultatet her er 14 dage efter operationen. Brystet er forsat hævet, men det er ganske normalt kort efter operationen. Arrene er fint helet, og de vil i løbet af de næste måneder blive finere og lysere.

Udskiftning af brystimplantater og fjernelse af kapsel (set forfra)

42-årig kvinde, som tidligere har født og ammet 2 børn, har for 8 år siden i anden klinik fået runde implantater på 300 cc, placeret under musklen.

Patienten har altid haft dobbeltfold nedadtil og har været ked af dette.

Der foretages korrektion med skift til dråbeformede implantater, Mentor CPG 323 på 440 cc og samtidigt fjernes kapslen nedadtil.

Udskiftning af implantater og brystløft på 41-årig kvinde (set fra siden)

41-årig kvinde, som 15 år tidligere har fået foretaget brystforstørrelse, som bliver opereret pga rumperede implantater og kapseldannelse.

Patienten får fjernet kapsel og skiftet implantaterne til anatomiske Mentor-implantater  CPG 333 på 430cc og samtidigt stort brystløft.

Resultat efter 6 mdr.
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
  • Gratis og uforpligtende
    Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
  • Tryghed og kvalitet
    Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
  • Spar penge
    Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.