Priser på peeling, TCA-peeling af ansigtet mod rynker og akne-ar

TCA-syre bruges til overfladisk og middeldyb peeling. Behandlingen er effektiv mod fine rynker, overfladiske ar og pigmentforandringer.

Læs mere om peeling, TCA-peeling af ansigtet mod rynker og akne-ar Læs mere

Der blev fundet 6 klinikker i og tæt på , der tilbyder peeling, TCA-peeling af ansigtet mod rynker og akne-ar:

Bellaklinikken
I Helsingborg og Malmø
Bellaklinikken
 • 10 års garanti ved kapseldannelse
 • Brystforstørrelse
 • Kirurger taler dansk

Hvis du beslutter dig for at få ændret noget med en plastikoperation, er det vigtigt, at du henvender dig til en erfaren og specialiseret klinik inden for æstetisk plastikkirurgi. Det er din garanti for et vellykket resultat, så du kan føle dig tryg hele vejen.

Bellaklinikken er en af Sveriges ældste og største private klinikker inden for æstetisk plastikkirurgi. Vi har erfarne medarbejdere og tilbyder blandt andet brystforstørrelse, brystreduktion, ansigtsløftning, fedtsugning, læbeforstørrelse og æstetiske behandlinger som laser, hårfjerning, Restylane og Botox.

Pris
ca. kr 2.543,-
Omregnet fra
SEK 3.600,-
Lægeklinikken Edan
I Frederiksberg C
Frederiksberg Allé 68
Lægeklinikken Edan
Pris fra
kr 1.000,-
Art Clinic AB
I Göteborg, Sweden
Eklandagatan 80
Art Clinic AB
Pris
ca. kr 4.945,-
Omregnet fra
SEK 7.000,-
Speciallægeklinikken Skønvirke
I Kastrup og Roskilde
Speciallægeklinikken Skønvirke
Pris
kr 5.000,-
Klinik Rude
I Frederiksberg
Holger Danskes Vej 3A-B, st.
Klinik Rude
Efterbehandlende creme fra Skin Tech: 449,-
Pris
kr 2.000,-
Medica Klinik
I Kolding
Adelgade 14, 1.
Medica Klinik
Pris
kr 680,-
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.