Billeder af fjernelse af tatovering med non-ablativ laser/IPL/RF

Non-ablativ behandling med laser eller intenst pulserende lys (IPL) kan fjerne en tatovering ved at ramme pigmentet (farven) i tatoveringen, mens den omkringliggende hus efterlades uskadt. Læs mere

Læs mere om fjernelse af tatovering med non-ablativ laser/IPL/RF

Vi fandt 9 sæt før- og efterbilleder fra fjernelse af tatovering med non-ablativ laser/IPL/RF

Cover-up på tatovering

Kunden ønskede cover-up på sine tatoveringer, og fik derfor blot en behandling hvor de gamle tatoveringer blev bleget.
Klinik: Undo-it.dk

Cover-up på tatovering

Kunden ønskede cover-up på sine tatoveringer, og fik derfor blot en behandling hvor de gamle tatoveringer blev bleget.
Klinik: Undo-it.dk

Fjernelse af tatovering på arm

Tatovering på arm/skulder fjernet med laser.
før behandling og efter 3 behandlinger.

Man skal som udgangspunkt regne med alt fra 3 - 12 behandlinger, da farven og dybten på tatoveringen har stor betydning for dette.
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
  • Gratis og uforpligtende
    Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
  • Tryghed og kvalitet
    Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
  • Spar penge
    Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.