Fjernelse af tatovering (kirurgisk)

Der er efterhånden dukket flere forskellige muligheder op, for de som ønsker at få fjernet en tatovering. En kirugisk fjernelse er en meget effektiv procedure for mindre tatoveringer, idet der er mulighed for at fjerne tatoveringen helt.

Der er efterhånden dukket flere forskellige muligheder op, for de som ønsker at få fjernet en tatovering. En kirugisk fjernelse er en meget effektiv procedure for mindre tatoveringer, idet der er mulighed for at fjerne tatoveringen helt.

Generelt om behandlingen

Tatoveringer har bibeholdt deres popularitet gennem mange år, og de bliver stadig udført i alle størrelser og udformninger. I takt med tatoveringers popularitet er der dog også mange, som ønsker at få deres tatovering fjernet. Næsten halvdelen af de, som får lavet en tatovering, fortryder det senere hen.

Der er flere forskellige måder at få fjernet en tatovering på – fra cremer til laser til kirugi, og det er derfor en god ide at tale med sin læge om, hvilken procedure der vil være bedst egnet i det givne tilfælde.

Det er også vigtigt at gøre opmærksom på, at en komplet fjernelse af en tatovering ofte ikke er mulig. Resultatet af behandlingen vil også afhængige meget af tatoveringens størrelse, beliggenhed på kroppen, alder, farver, og blæktype som blev brugt.

En kirugisk fjernelse er mest effektiv på små tatoveringer og efterlader et mindre ar.

Egnethed

Sunde og raske, psykisk stabile kvinder og mænd over 18 år med realistiske forventninger.

Proceduren

Proceduren afhænger af patientens individuelle situation. Hvis tatoveringen er lille, vil lægen fjerne den tatoverede del af huden og derefter sy huden sammen.

Hvis tatoveringen derimod er stor, vil lægen ofte være nødsaget til at bruge en hudlap fra en anden del af patientens krop og derefter sy sammen.

Der kan være behov for flere behandlinger afhængigt af størrelsen på tatoveringen.

Bedøvelse

Operationen foregår normalt ambulant og i lokalbedøvelse.

Bi-virkninger

Operationen vil efterlade et synligt ar. Størrelsen af arret vil være afhængig af størrelsen på tatoveringen, som skal fjernes.

Risiko for komplikationer

Der er risiko for følgevirkninger af bedøvelsen, infektion, blødninger, dårlig sårheling og dårligt kosmetisk resultat samt for blodansamlinger.

Ingen form for kirurgi er risikofri, men meget alvorlige komplikationer indtræffer dog meget sjældent.

Behandlingens varighed

Resultatet er permanent.

Lovkrav til behandler og klinik

 • Indgrebet må kun udføres af læger med ret til selvstændigt virke.
 • Der må ikke anvendes medhjælp.
Mylooks Community

Nyeste brugerindlæg i Anden plastikkirurgi og kosmetisk behandling

textsms1
remove_red_eye681
watch_later 4 år
Avatar of tuttelutter by tuttelutter
textsms9
remove_red_eye639
watch_later 4 år, 1 måned
Avatar of susantrm by susantrm

textsms108
remove_red_eye5.9k
watch_later 4 år, 2 måneder
Avatar of Bella by Bella
textsms0
remove_red_eye480
watch_later 4 år, 7 måneder
Avatar of Bella by Bella
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.