Tandkrone på Amager

En tandkrone er en kunstig hætte, der sættes ned over en dårlig eller revnet tand. En krone er også en god løsning, hvis en fyldning har fået tanden til at miste sin styrke.

Læs mere om tandkrone Læs mere

Der blev fundet 4 klinikker på , der tilbyder tandkrone:

Amager Tandplejecenter
I Kastrup
Tårnby Torv 9
Amager Tandplejecenter
Pris fra
kr 5.500,-
Amagerbro Tandklinik
I København S
Amagerbrogade 18, 2. sal
Amagerbro Tandklinik
Pris
kr 6.000,-
Implantatklinikken-Trianglen
I København Ø
Tandlæge Søren Ibsen-Bjerget ApS
Implantatklinikken-Trianglen
PROCERA-krone/EMPRESS-krone 5.604,50 kr.
Pris
kr 5.874,-
Tandlægerne på Frederiksberg
I Frederiksberg
Smallegade 45
Tandlægerne på Frederiksberg
Udføres på www.tpfrb.dk - tlf 3887 9919 Der benyttes én af de bedste keramiker i Danmark til teknikarbejdet af kronen.
Pris fra
kr 3.900,-
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
  • Gratis og uforpligtende
    Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
  • Tryghed og kvalitet
    Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
  • Spar penge
    Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.