Tandimplantat i Nordsjælland

Et tandimplantat er et fundament til montering af kunstige tænder. Et tandimplantat genskaber hele den tabte tands funktion permanent og er den stærkeste og mest naturligt udseende løsning, der findes. Til gengæld er den også dyr.

Læs mere om tandimplantat Læs mere

Der blev fundet 6 klinikker i , der tilbyder tandimplantat:

Tandægerne i Lautrupcentret ApS
I Ballerup
v. Jan Kublitz
Tandægerne i Lautrupcentret ApS
Pris
kr 16.000,-
Bagsværd Implantatklinik
I Bagsværd
Bagsværd Hovedgade 99
Bagsværd Implantatklinik
Pris
kr 8.495,-
Lyngby ImplantatCenter
I Kongens Lyngby
Lyngby Hovedgade 27, 3.
Lyngby ImplantatCenter
Pris
kr 10.500,-
Tandklinikken Claus Kastenskov
I Helsingør
Stengade 57
Tandklinikken Claus Kastenskov
Pris
kr 12.296,-
Tandlægerne Brønshøj Torv
I Brønshøj
Frederikssundsvej 154 B
Tandlægerne Brønshøj Torv
Pris
kr 17.912,-
Implantatklinik Østerbro
I København Ø
Tandlægeklinikken
Implantatklinik Østerbro
Pris
kr 8.390,-
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
  • Gratis og uforpligtende
    Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
  • Tryghed og kvalitet
    Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
  • Spar penge
    Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.