Tandimplantat i Aalborg

Et tandimplantat er et fundament til montering af kunstige tænder. Et tandimplantat genskaber hele den tabte tands funktion permanent og er den stærkeste og mest naturligt udseende løsning, der findes. Til gengæld er den også dyr.

Læs mere om tandimplantat Læs mere

Der blev fundet 4 klinikker i , der tilbyder tandimplantat:

Tandlægerne Anja Krogh & Birgit Isaksson
I Ålborg
Boulevarden 22
Tandlægerne Anja Krogh & Birgit Isaksson
Pris
kr 21.500,-
Aalborg Implantat Center
I Ålborg
Boulevarden 5
Aalborg Implantat Center
Pris
kr 40.000,-
Implantatklinikken i Aalborg
I Ålborg
Tandlæge Jan Porsdal
Implantatklinikken i Aalborg
Pris
kr 18.780,-
Midt & Vestbyens Tandlæge Team
I Aalborg
Poul Paghs Gade 6A, st.
Midt & Vestbyens Tandlæge Team
Prisen inkluderer ikke bedøvelse.
Pris
kr 13.000,-
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
  • Gratis og uforpligtende
    Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
  • Tryghed og kvalitet
    Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
  • Spar penge
    Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.