Priser på tandimplantat

Et tandimplantat er et fundament til montering af kunstige tænder. Et tandimplantat genskaber hele den tabte tands funktion permanent og er den stærkeste og mest naturligt udseende løsning, der findes. Til gengæld er den også dyr.

Læs mere om tandimplantat Læs mere

Der blev fundet 38 klinikker i og tæt på , der tilbyder tandimplantat:

Eurodent
I Budapest, Oslo og Vanløse
Eurodent
 • Spar 50 - 80 % i forhold til danske priser
 • Samme garanti på alt arbejde som hos danske tandlæger
 • Dansk rejsearrangør sørger for alt det praktiske

Spar 50 - 80 % i forhold til danske priser. Den norske tandlægekæde Eurodent's klinik i Budapest er et af Europas førende centre inden for tandbehandling med tilrejsende patienter fra hele Nordeuropa. Dansk rejsearrangør tager dig i hånden lige fra den første kontakt og til den sidste efterkontrol.

Fly, hotel og lokal transport i Budapest sørger din danske kontaktperson for og er gratis ved større behandlinger. Du skal blot nyde dit ophold i en af Europas smukkeste, historiske hovedstæder og lade klinikkens erfarne tandlæger sørge for resten.

Hvis du har en ide om, hvad du skal have lavet ved dine tænder, kan du sende os en mail, og vi vil vende tilbage med et prisoverslag.

Holbæk Implantatcenter
I Holbæk
Smedelundsgade 18, 1. sal
Holbæk Implantatcenter
Pris
kr 15.800,-
Tandlægerne Lisbeth Morsbøl og Søren W. Olesen
I Frederikshavn
Danmarksgade 59
Tandlægerne Lisbeth Morsbøl og Søren W. Olesen
Pris
kr 9.000,-
Implantatklinik Østerbro
I København Ø
Tandlægeklinikken
Implantatklinik Østerbro
Pris
kr 8.390,-
Fyns Implantatcenter
I Fåborg
Raadhusgaarden 5
Fyns Implantatcenter
Implantatbehandlinger fra 10.500 kr.
Pris
kr 10.500,-
Tandlægen I Langgade
I Valby
Valby Langgade 135, 1. tv.
Tandlægen I Langgade
Vi udfører bl.a. implantat behandling i samarbejde med en kirurg her på klinikken. Du skal defor ikke rundt i byen hos forskillige behandlere. Alt foregår hos os i tr ...
Pris fra
kr 10.500,-
Tandlæge Carsten Blok
I København K
Palægade 2
Tandlæge Carsten Blok
Pris
kr 9.217,-
Tandlægerne på Godthåbsvej
I Frederiksberg
Godthåbsvej 74, 1.
Tandlægerne på Godthåbsvej
Pris
kr 20.000,-
Midt & Vestbyens Tandlæge Team
I Aalborg
Poul Paghs Gade 6A, st.
Midt & Vestbyens Tandlæge Team
Prisen inkluderer ikke bedøvelse.
Pris
kr 13.000,-
Tandlægerne Nørrebrogade 63
I København N
Nørrebrogade 63, 1. th.
Tandlægerne Nørrebrogade 63
Pris
kr 18.700,-
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.