Priser på tandblegning hos tandlægen

Tandblegning på klinik ordnes normalt ved et enkelt tandlægebesøg, som typisk tager under 1 time. Blegning på klinik er sikkert, hurtigt og effektivt, men dyrere end hjemmeblegning.

Læs mere om tandblegning hos tandlægen Læs mere

Der blev fundet 12 klinikker i og tæt på , der tilbyder tandblegning hos tandlægen:

Eurodent
I Budapest, Oslo og Vanløse
Eurodent
 • Spar 50 - 80 % i forhold til danske priser
 • Samme garanti på alt arbejde som hos danske tandlæger
 • Dansk rejsearrangør sørger for alt det praktiske

Spar 50 - 80 % i forhold til danske priser. Den norske tandlægekæde Eurodent's klinik i Budapest er et af Europas førende centre inden for tandbehandling med tilrejsende patienter fra hele Nordeuropa. Dansk rejsearrangør tager dig i hånden lige fra den første kontakt og til den sidste efterkontrol.

Fly, hotel og lokal transport i Budapest sørger din danske kontaktperson for og er gratis ved større behandlinger. Du skal blot nyde dit ophold i en af Europas smukkeste, historiske hovedstæder og lade klinikkens erfarne tandlæger sørge for resten.

Hvis du har en ide om, hvad du skal have lavet ved dine tænder, kan du sende os en mail, og vi vil vende tilbage med et prisoverslag.

Estetikcentrum
I Malmø, Sweden
Studentgatan 6
Estetikcentrum
Pris
ca. kr 2.759,-
Omregnet fra
SEK 3.950,-
MagicLaser
I Frederiksberg
Falkoner Alle 96
MagicLaser
Pris
kr 1.800,-
Akademikliniken
I København K og Malmö
Akademikliniken
Tandblegning udføres af en tandtekniker.
Pris
ca. kr 2.444,-
Omregnet fra
SEK 3.500,-
Nordjyllands Implantat Center
I Hjørring
Vendelbopladsen
Nordjyllands Implantat Center
Klinikblegningen foretages med blegeproduktet Quick White.Blegning på klinikken varer ca 1 time. Tilbud for klinikblegning og hjemmeblegning med skinner kr 3500.-
Pris
kr 1.995,-
Gentofte tandplejerklinik
I Gentofte
Sønderbakken 43
Gentofte tandplejerklinik
Få blændende hvide tænder med ny skånsom tandblegning. Fra kr. 2300,- Gratis efterbehandling med "Flydende emalje" som styrker emaljen og giver mindre følso ...
Pris fra
kr 2.300,-
Implantatklinikken
I Aarhus C
Freden Torv 8
Implantatklinikken
Pris
kr 2.800,-
Tandlæge Ingrid Rafn
I Bagsværd
Bagsværd Hovedgade 93
Tandlæge Ingrid Rafn
Pris
kr 3.400,-
Tandlægen I Langgade
I Valby
Valby Langgade 135, 1. tv.
Tandlægen I Langgade
Vi benytter ikke Britesmile længere, men er gået over til Opalescence som efter vores erfaring giver et bedre resultat. Blegning på klinikken kan opfølges med hjemme ...
Pris fra
kr 2.700,-
Tandlægerne på Frederiksberg
I Frederiksberg
Smallegade 45
Tandlægerne på Frederiksberg
Skånsom tandblegning som udføres hos Tandlægerne på Frederiksberg til Kr. 3.250,- www.tpfrb.dk
Pris
kr 3.250,-
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.