Svedbehandling med MiraDry®

MiraDry® er et system, der ved hjælp af elektromagnetisme skånsomt kan fjerne svedkirtler under armene og derved reducere svedlugt og svedproduktion i armhulerne.

Generelt om behandlingen

MiraDry® systemet udsender kontrolleret elektromagnetisk energi til små punkter i arm¬hulen, hvorved svedkirtlerne ødelægges. Dette reducerer for altid svedlugt og svedproduktion under armene betydeligt, da ødelagte sved¬kirtler ikke kan gendanne sig. Så når de er væk, er de væk for altid.

Klik på Klinikker & priser for at se klinikker, der udfører behandlingen.

Forventninger til resultatet

Allerede umiddelbart efter første behandling kan langt de fleste mærke en markant reduktion i mængden af armsved. Det kræver dog typisk to behandlinger at nå et godt, varigt resultat. Kliniske forsøg viser en gennemsnitlig svedreduktion på 82 % efter to behandlinger.

Ligesom ved alle andre medicinske behand¬linger kan resultaterne variere fra person til person, men resultatet er varigt og skal ikke som ved Botox gentages igen og igen.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
  • Gratis og uforpligtende
    Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
  • Tryghed og kvalitet
    Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
  • Spar penge
    Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.