Anmeldelser af stritøreoperation

En operation af stritører/flyveører har til formål at korrigere udstående og fremtrædende ører, så de kommer tilbage ind og tættere på hovedet. Operationen foretages oftest på børn i alderen fra seks til 14 år. Ens ører er næsten fuldt udvoksede som fire-årig, og jo hurtigere der foretages et ... Læs mere

Læs mere om stritøreoperation

Hvad er Mylooks klinikanmeldelser, og hvordan beregner vi klinikkernes karakterer?

Har du også fået en forskønnende behandling, og vil du gerne hjælpe andre ved anonymt at dele dine erfaringer?

Indsend din egen anmeldelse

Vi fandt 4 Anmeldelser

starstarstarstarstar
Dorte Lyhne
A
Foretaget i august 2015
Aleris-Hamlet Hospitaler

starstarstarstarstar
Jens Pilegaard
B
Foretaget i april 2009
Privathospitalet H. C. Andersen Klinikken

Jeg følte mig velkommen og meget tryg ved ankomst og samtale. Blev taget godt imod af personalet og følte mig hurtigt hjemme. Resultatet er blevet fremragende, og jeg glæder mig over det hver eneste dag! Jeg sa ...

starstarstarstarstar
Tine Engberg Damsgaard
B
Foretaget i oktober 2007
AROS Privathospital A/S - Plastikkirurgisk Center

Helt klart positivt, hurtig behandling efter henvendelse (3 dage). Jeg er yderst tilfreds med resultatet. Blev informeret om alt lige fra behandlingsforløbet til eventuelt risiko ved indgrebet. Yderst venligt pers ...

starstarstarstarstar
Christian Bang
B
Foretaget i marts 2010
Aleris-Hamlet Hospitaler

Endte op med gule stafylokokker i BEGGE operationssår. Operationen er endt ud i yderligere 2 operationer, og det er ikke slut endnu, så det kan være der kommer flere til. Man får ikke noget telefonnummer, så ma ...

Klinikanmeldelser på Mylooks

På siden her kan du se, hvordan tidligere patienter har anmeldt stritøreoperation

Bedømmelserne er indsendt frivilligt af anonyme, hvis identitet dog er kendt af Mylooks.dk. Mylooks.dk udregner den enkelte kliniks samlede karakter ved hjælp af en beregningsmetode, der er ens for alle klinikker. Mylooks.dk redigerer ikke bedømmelserne og bedømmer ikke klinikker selv. Mylooks.dk kan ikke stilles til ansvar for indholdet af de personlige beretninger.

Mylooks.dk frasorterer bedømmelser, som på baggrund af manglende begrundelse eller oplysninger, usaglige injurier eller åbenlys reklame, skønnes at være uegnede. Dette er dog ingen garanti, og vi opfordrer til, at man altid benytter sin sunde fornuft, når man læser bedømmelsen af en klinik.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
  • Gratis og uforpligtende
    Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
  • Tryghed og kvalitet
    Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
  • Spar penge
    Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.