Selvbruner med airbrush (spray)

(Denne behandling er endnu ikke færdigbeskrevet - KosmetiskGuide.dk arbejder på at beskrive vigtige forhold vedrørende denne behandling. N.B. Du kan dog stadig se hvilke klinikker, der tilbyder denne behandling. Vi opfordrer dig indtil videre, til at gå ind på de respektive klinikkers hjemmeside ...

Generelt om behandlingen

(Denne behandling er endnu ikke færdigbeskrevet – KosmetiskGuide.dk arbejder på at beskrive vigtige forhold vedrørende denne behandling. N.B. Du kan dog stadig se hvilke klinikker, der tilbyder denne behandling. Vi opfordrer dig indtil videre, til at gå ind på de respektive klinikkers hjemmesider for at søge mere information om denne behandling.)

Mylooks Community

Nyeste brugerindlæg i Skønhedspleje

textsms0
remove_red_eye1
watch_later 4 måneder
Avatar of Gitte J by Gitte J
textsms31
remove_red_eye17k
watch_later 9 måneder, 3 uger
Avatar of mm1993 by mm1993
textsms1
remove_red_eye101
watch_later 9 måneder, 3 uger
Avatar of adelsten by adelsten
textsms2
remove_red_eye1.1k
watch_later 11 måneder, 2 uger
Avatar of kitkat by kitkat

Spørg Lægen: Nyeste ekspertsvar i Andre emner

Spørg lægen
check_circle1
remove_red_eye951
watch_later 6 år, 6 måneder
Avatar of JG55 by JG55
Spørg lægen
check_circle1
remove_red_eye27
watch_later 7 år, 5 måneder
Avatar of Jesper20 by Jesper20
Spørg lægen
check_circle1
remove_red_eye2
watch_later 7 år, 6 måneder
Avatar of Step1738 by Step1738
Spørg lægen
check_circle1
remove_red_eye199
watch_later 7 år, 10 måneder
Avatar of GCjmus by GCjmus
Spørg lægen
check_circle1
remove_red_eye8
watch_later 8 år, 5 måneder
Avatar of Rebekka12 by Rebekka12
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
  • Gratis og uforpligtende
    Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
  • Tryghed og kvalitet
    Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
  • Spar penge
    Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.