Anmeldelser af behandling af pigmentforandringer med laser/IPL

Pigmentpletter kan effektivt fjernes eller mindskes med laser eller intenst pulserende lys (IPL), der skånsomt nøjes med at ødelægge pigmentetpletterne, mens resten af huden efterlades intakt. Læs mere

Læs mere om behandling af pigmentforandringer med laser/IPL

Hvad er Mylooks klinikanmeldelser, og hvordan beregner vi klinikkernes karakterer?

Har du også fået en forskønnende behandling, og vil du gerne hjælpe andre ved anonymt at dele dine erfaringer?

Indsend din egen anmeldelse

Vi fandt 3 Anmeldelser

starstarstarstarstar
Erla
K
Foretaget i oktober 2018
Inviocare

Har fået laserbehandlinger tidligere og er meget tilfreds med resultatet, så jeg kommer igen. Også fordi klinikken er indbydende og personalet er utroligt servicemindede.

starstarstarstarstar
David Benjamin
K
Foretaget i maj 2016
Cosmo Laser & Skønhedsklinik

Klinikken er pæn og centralt beliggende. Der er masser af plads, og i venteområdet er der frisk vand og læsestof. Jeg har ar efter en mislykket laseroperation, hvor behandleren (ikke Cosmo) havde skruet for højt o ...

starstarstarstarstar
Linda
B
Foretaget i maj 2012
CK Kosmetisk Klinik

God rådgivning og super lækker klinik! Det var bedre end forventet. Slap for laserbehandling efterfølgende. Første behandling i 2007 med cremer til hjemmebehandling. Havde tydelige mørke skjolder i ansigtet - på g ...

Klinikanmeldelser på Mylooks

På siden her kan du se, hvordan tidligere patienter har anmeldt behandling af pigmentforandringer med laser/IPL

Bedømmelserne er indsendt frivilligt af anonyme, hvis identitet dog er kendt af Mylooks.dk. Mylooks.dk udregner den enkelte kliniks samlede karakter ved hjælp af en beregningsmetode, der er ens for alle klinikker. Mylooks.dk redigerer ikke bedømmelserne og bedømmer ikke klinikker selv. Mylooks.dk kan ikke stilles til ansvar for indholdet af de personlige beretninger.

Mylooks.dk frasorterer bedømmelser, som på baggrund af manglende begrundelse eller oplysninger, usaglige injurier eller åbenlys reklame, skønnes at være uegnede. Dette er dog ingen garanti, og vi opfordrer til, at man altid benytter sin sunde fornuft, når man læser bedømmelsen af en klinik.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
  • Gratis og uforpligtende
    Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
  • Tryghed og kvalitet
    Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
  • Spar penge
    Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.