Priser på næseforstørrelse / næsekorrektion uden kirurgi (non-surgical nose job)

Midlertidige fillers som Perlane, Restylane, Juvederm, Belotero, Radiesse, Esthelis og Teosyal kan bruges til at forstørre næsen. Med en tynd nål sprøjtes stoffet direkte ind de ønskede steder. Behandlingen er hurtigt overstået og resultatet kan ses med det samme. Resultatet er dog ikke permanen ...

Læs mere om næseforstørrelse / næsekorrektion uden kirurgi (non-surgical nose job) Læs mere

Der blev fundet 6 klinikker i og tæt på , der tilbyder næseforstørrelse / næsekorrektion uden kirurgi (non-surgical nose job):

by Malling & Jensen
I Aarhus C
Havnegade 4, 1. sal
by Malling & Jensen
Clinic Aesthetica
I Odense C
Søndergade 2
Clinic Aesthetica
 • Behandlingen udføres af specialuddannet sygeplejerske
Bellaklinikken
I Helsingborg og Malmø
Bellaklinikken
 • 10 års garanti ved kapseldannelse
 • Brystforstørrelse
 • Kirurger taler dansk

For 0.55 ml

Pris fra
ca. kr 2.077,-
Omregnet fra
SEK 2.900,-
AROS Privathospital A/S - Plastikkirurgisk Center
I Århus N
Skejbyparken 154
AROS Privathospital A/S - Plastikkirurgisk Center
Restylane SubQ: 1. ampul 2,0 ml: 3.500 kr. 2. ampul 2,0 ml. i samme seance: 3.000 kr.
Pris fra
kr 3.500,-
CosmeCare
I København K
Fortunstræde 1, st. th.
CosmeCare
Pris fra
kr 3.500,-
CK Kosmetisk Klinik
I Åbenrå
Nørretorv 3
CK Kosmetisk Klinik
Prisen afhænger af hvor meget filler der anvendes. Vi anvender Fortelis eller Restylane. Behandlingen udføres af sygeplejerske
Pris fra
kr 1.700,-
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.